Luotettavaa automaatio- & sähköasennusta!

Ota yhteyttä

Salpatekniikka Oy rakentaa, kehittää ja pitää kunnossa teollisuuden koneiden ja prosessien ohjausjärjestelmiä. Suurimmat asiakkaamme ovat teollisuuslaitoksia ja teollisuuden koneenrakentajia. Päämarkkina-alueitamme ovat Etelä- ja Keski-Suomi.  


Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi automaatio- ja sähkösuunnittelu. Teemme mm. teollisuuden koneiden ja prosessien automaatio- ja sähkösuunnittelua.


Kokoamme yksilöllisiä teollisuuden ohjauskeskuksia ja teemme teollisuuden koneiden ja prosessien sähköasennuksia omien ja asiakkaitten valmiiden suunnitelmien pohjalta. Yrityksellämme on S2-sähköurakointioikeudet.

Teemme myös teollisuuden korjaus- ja huoltotöitä. Tuotteitamme menee myös ulkomaan vientiin lähinnä yhteistyökumppaneidemme kautta. Olemme tehneet vankkaa yhteistyötä biokaasulaitoksia ja jätevedenpuhdistamoja suunnittelevien, toimittavien ja tilaavien yritysten sekä betoniteollisuuden ja teollisuuden koneiden rakentajien kanssa. Tavoitteenamme on pitkäkestoinen yhteistyö asiakkaidemme kanssa. 


Henkilökunnaltamme löytyy erikoisosaamista monilta eri osa-alueilta, joten me voimme tarjota asiakkaillemme osaamista monilta eri vahvuusalueilta. Vahvuutemme onkin monipuolinen osaaminen. Koulutamme työntekijöitämme jatkuvasti, jotta pysymme muuttuvan alan eturintamassa. Yrityksemme sijaitsee Jokioisissa, mistä käsin palvelemme yrityksiä Etelä- ja Keski-Suomen alueella.

Palvelut

Automaatio- ja sähkösuunnittelu

Teemme teollisuuden koneiden ja -prosessien automaatio- ja sähkösuunnittelua.


Yksilöllisten ohjauskeskusten kokoaminen

Kokoamme yksilöllisiä teollisuuden ohjauskeskuksia omien ja asiakkaittemme suunnitelmien pohjalta.


Sähköasennustyöt

Teemme teollisuuden koneiden ja prosessien sähköasennuksia omien ja asiakkaittemme suunnitelmien pohjalta. Yrityksellämme on S2-sähköurakointioikeudet.


Huolto ja korjaus

Teemme teollisuuden korjaus- ja huoltotöitä.