Salpatekniikka Oy Jokioisista tekee automaatioasennukset ja tuo tehokkuutta toimintaan

Ota yhteyttä

Nykyaikainen, asiantuntemuksella suunniteltu ja ammattitaidolla toteutettu teollisuusprosessin sähköistys ja automatisointi lisäävät tuotannon tehokkuutta ja luotettavuutta. 


Jokioisissa sijaitseva Salpatekniikka Oy tekee teollisuuden koneiden ja prosessien sähköasennuksia omien ja asiakkaitten suunnitelmien pohjalta. Otamme asiakkaan halutessa kokonaisvastuun sähkö- ja automaatioasennuksista mittauksineen, tai teemme tarvittaessa alihankintatyötä. Asiakas saa halutessaan kauttamme kaikki sähköasennuksiin ja teollisuusautomaatioon liittyvät asennukset ja tuotteet.

Teollisuuden sähkö- ja automaatiotyöt pystymme toteuttamaan kokonaisuudessaan aina kaapelihyllyjen asennuksesta käyttöönottoon ja loppudokumentointiin vuosien tuomalla kokemuksella. Erikoisosaamistamme ovat moottoriohjaukset, prosessien mittalaitteet, keskusten kytkennät, logiikoiden kytkennät, teollisuuden väylät ja käyttöönotot. Teemme myös järjestelmien mittaukset ja loppudokumentoinnit. 


Olemme tottuneet matkustamaan projektien myötä ympäri Suomen eli tulemme sinne, missä työtkin ovat. Olemme työskennelleet teollisuuden erilaisissa kohteissa mm. prosessiteollisuudessa, betoniteollisuudessa ja elintarviketeollisuudessa. Teemme lisäksi alihankintaa teollisuuden koneiden valmistajille. Osaamiseemme kuuluvat myös räjähdysvaarallisten tilojen sähköasennukset.